Directie

In Bussum, in het hart van het mooie Spieghel, staat de Gooilandschool. De Gooilandschool is historisch gezien een school vol tradities waar wij al 135 jaar trots op zijn. Wij koesteren deze dan ook en met veel genoegen leveren wij generatie na generatie elk jaar weer leerlingen af.

Primair zijn wij er om onze leerlingen goed taal- en rekenonderwijs te bieden, de resultaten bevestigen al jaren dat dit ons goed af gaat.

De Gooilandschool is trots op zijn kleinschaligheid en de mogelijkheid van het buiten en binnen de klas aanbieden van een gevarieerd curriculum zoals Handvaardigheid, Muziek, Engels en IPC (themagerichte, vakoverschrijdende projecten waarin aardrijkskunde, geschiedenis, wereldoriëntatie maar ook gebruik van ICT middelen geïntegreerd zijn). Wij bieden iedere leerling passend onderwijs door de juiste expertise in huis te hebben, wij hechten eraan dat wij onze leerlingen direct kunnen bedienen.

Wij geloven dat wij anno 21ste eeuw ons blijvend dienen te ontwikkelen in deze steeds veranderde maatschappij. Doordat wij ons personeelsbeleid en financiën op orde hebben kunnen wij voortdurend investeren in onze leerkrachten om zo uiteindelijk het beste onderwijs te geven aan uw kind.

Mocht u onze school een keertje willen bezoeken, dan bent u van harte welkom!

Vriendelijke groet,

Anne Floor Vigeveno